TILAUS

Voit tilata Knitworks-tuotteesi verkkokaupastamme tai tehdä tilauksen sähköpostitse tai puhelimitse. Tuotetiedot ja hinnat ilmoitetaan verkkokaupassa. Hinnat ovat euroissa ja sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron 24 %. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja. Knitworks pidättää oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin.

MAKSUTAVAT

Verkkokaupassamme on käytössä Klarna Checkout-maksupalvelu. Voit maksaa ostoksesi verkkopankkimaksulla, korttimaksulla tai käyttää Klarnan tarjoamaa vaihtoehtoa ostaa ensin ja maksaa myöhemmin.

Täyttämällä asikastietosi kassalla hyväksyt Klarnan ehdot (Klarna Ab, Sveavägen 46, 11134 Tukholma). Ostaessasi hyväksyt Knitworkshelsinki Oy: n ehdot.

Tehdessäsi tilauksen puhelimitse tai sähköpostitse, lähetämme sinulle ennakkolaskun. Voit myös noutaa tilauksesi Knitworks-kaupasta ja maksaa tilausta noudettaessa.

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Vastaanotettuamme tilauksesi, lähetämme sinulle tilausvaiheessa antamaasi sähköpostiin tilausvahvistuksen. Tarkista aina tilausvahvistuksen sisältö. Suosittelemme säilyttämään tilausvahvistuksen, mikäli sinun tulee olla meihin yhteydessä tilauksestasi. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ole yhteydessä meihin: info@knitworks.fi tai puhelimitse +358 (0) 41-5050374.

Jos tilaamasi tuote on jostain syystä päässyt väliaikaisesti loppumaan varastosta, ilmoitamme asiasta sinulle pikimmiten ja hyvitämme mahdollisen jo suorittamasi maksun.

TOIMITUS

Toimitukset saapuvat noin 2‚Äď5 arkip√§iv√§ss√§ tilauksesta. Huomaathan, ett√§ toimitusajat ovat arvioita, eik√§ Knitworks ole vastuussa niiden viiv√§stymisest√§. Saat s√§hk√∂postiisi toimitusvahvistuksen, kun tilauksesi on pakattu ja luovutettu toimitettavaksi. Vastaanottaessasi tilauksen, tarkista, ett√§ sis√§lt√∂ vastaa tilaustiedoissa olevaa tuotetta. Jotkin tuotteistamme valmistetaan osittain k√§sin, joten tuotteissa saattaa olla pieni√§ eroavaisuuksia verkkokaupan tuotekuvaan verrattaessa.

TOIMITUSTAVAT

Näet tilauksesi tarkat toimituskulut, kun olet valinnut sopivan maksu- ja toimitusvaihtoehdon. Toimituskulut perustuvat nykyisiin postitushintoihin (2020). Toimituskulut riippuvat sekä tilauksen painosta, koosta että toimitusmaasta. 150 euron ja sen ylittävät tilaukset lähetetään ilmaiseksi Suomen sisällä. Voit myös noutaa tilauksesi Knitworks-kaupasta Kapteeninkadulta ilman toimituskuluja. 

TOIMITUSKULUT SUOMESSA

Suomen sisäiset tilaukset toimitetaan Postilla. Lähetyksen seuranta sisältyy pakettien toimituskuluihin. Hyvin pienille ja kevyille tilauksille tarjoamme toimituksen kirjepostina ilman lähetyksen seurantaa. Tilauksen nouto Knitworks-kaupasta on aina ilmaista. 

Hinnat:

Nouto Knitworks-kaupasta 0 ‚ā¨

Pieni kirje, alle 50 g: 2 ‚ā¨, kevyt toimitus kirjepostina

Kirje, alle 250 g: 4 ‚ā¨, toimitus kirjepostina

Pieni paketti 5 ‚ā¨ (sis. seurannan)

Keskikokoinen paketti: 6 ‚ā¨ (sis. seurannan)

Suurikokoinen paketti: 8 ‚ā¨ (sis. seurannan)

PALAUTUS

Toivomme, että olet tyytyväinen ja ihastut Knitworks-ostokseesi. Mikäli haluat kuitenkin palauttaa tilauksesi, on Knitworksillä käytössä 14 päivän palautus- ja vaihtokäytäntö. Voit palauttaa ostamasi tuotteet 14 vuorokauden sisällä siitä, kun olet vastaanottanut tilauksesi. Ilmoitathan meille palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen info@knitworks.fi ennen kuin lähetät tilauksesi takaisin, jotta osaamme odottaa tuotteen palautusta. Huomioithan, että personoituja ja tilauksesta tehtyjä tuotteita ei voi palauttaa.

Jos olet valinnut tilauksesi toimitustavaksi noudon kaupastamme, tulee sinun ilmoittaa meille mahdollisesta palautuksesta 14 päivän kuluessa siitä, kun olet saanut noutoilmoituksen sähköpostiisi. 

Tarjoamme ilmaisen palautuksen Suomen sis√§ll√§ yli 100 ‚ā¨ tilauksille. Alle 100 ‚ā¨ tilauksissa asiakas vastaa itse tilauksen palautuskuluista. Suosittelemme k√§ytt√§m√§√§n l√§hetyspalvelua, jossa on mahdollista seurata tilauksen kulkua. Knitworks ei takaa, ett√§ palautettu tilaus saapuu perille.¬†

Voit myös palauttaa tai vaihtaa tilaamasi tuotteen henkilökohtaisesti Helsingin Knitworks-myymälässämme lähetyskulujen välttämiseksi.

Palautettavan tuotteen on oltava k√§ytt√§m√§t√∂n, vahingoittumaton ja j√§lleenmyyntikelpoinen. √Ąl√§ poista tuotelappuja tai muita tietoja tuotteesta. Liit√§ palautuksen yhteyteen nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Tarjoamme hyvityksen tai vaihdamme tuotteen vain, jos tuote on k√§ytt√§m√§t√∂n ja alkuper√§isess√§ kunnossa.

 VAIHTO

Vaihdamme tuotteita vain, jos ne ovat viallisia tai vahingoittuneita. Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen vastaavaan, ole meihin yhteydessä sähköpostitse info@knitworks.fi ja lähetä lyhyt kuvaus tuotteen epäkohdasta. Lähetä virheellinen tuote osoitteeseen: Knitworks, Kapteeninkatu 9, 00140 Helsinki.

HYVITYS

Lähetämme sinulle sähköpostivahvistuksen vastaanotettuamme ja tarkastettuamme palautuksesi. Ilmoitamme sinulle myös hyvityksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Mikäli palautus hyväksytään, hyvityksesi käsitellään ja maksu palautetaan alkuperäiselle maksutavalle pikimmiten. Toimituskuluja ei palauteta. Palautuskulut vähennetään hyvityksestä.

Jos sinulla on kysyttävää palautuksista tai vaihdoista, ota meihin yhteyttä osoitteessa info@knitworks.com. Autamme mielellämme.