Meistä

Knitworks on suomalainen neulemerkki, jonka tuotteet valmistetaan pienissä erissä pääkaupunkiseudulla. Tuotteissa käytetään vain parhaita materiaaleja; merinovillaa, pellavaa ja luomupuuvillaa.  Suunnittelijan, Anna Ahlqvistin, mielestä lähituotanto tuntuu päivä päivältä oikeammalta.

Lähituotannossa on parasta, vastuullisen valmistuksen lisäksi, mahdollisuus parempaan vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa, kuunnellen heidän toiveitaan ja löytää yhdessä yksilöllisiä pukeutumisratkaisuja.

Knitworksin neuleissa materiaali on aina pääosassa. Ihana merinovilla inspiroi mielenkiintoisiin sidoksiin ja väriyhdistelmiin, joissa hehkuu ajaton tyylikkyys. Neuleet syntyvät intohimosta luoda helppoja ja helliviä a.rkivaatteita, joita tekee mieli pukea päälleen aina, vuodenajasta riippumatta.

Kivijalkakaupat

Knitworks shop

Kapteeninkatu 9, Helsinki

Tiistai – perjantai 12.00 – 18.00

Lauantai 12.00 – 15.00

Knitworksin myymälä on neuleiden keidas, josta löydät juuri sinulle sopivan neuleen.  Liikkeessä voit aistia laadukkaat materiaalit ja herkulliset, yksilölliset värisävyt. Valikoimassa on kaikkea tunikoista ja takesista pehmeisiin huiveihin.

Puh. +358 41 5050 374
info@knitworks.fi

Unionin26 shop

CraftCorner, Unioninkatu 26, Helsinki

Maanantai – Perjantai 10.00 – 18.00.

Lauantai 10.00 – 16.00

Knitworks on osa Unionin26 muotoiluosuuskuntaa. Liike sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, Kauppatorin läheisyydessä.

Vieraile liikkeissämme!

Knitworks shop

Unionin26shop

Materiaalit & hoito-ohjeet

Materiaalit

Knitworksin neuleissa käytetään parhaita luonnon materiaaleja. Merinovilla, lampaanvilla ja pellava ostetaan parhailta italialaisilta kehräämöiltä.

Villan kosketus iholla tuntuu hurmaavalta.
 

Villa ja neulos solmivat loistavan kumppanuuden yhdessä värien, materiaalituntuman ja esteettisen vetovoiman kanssa.  

Hieno merinovilla on yksi pehmeimmistä ja ylellisimmistä vaihtoehdoista neuleille. Sen erittäin hienot kuidut tuntuvat lempeän pehmeiltä ihoa vasten. Merinovillalla on myös erinomainen kyky reagoida lämpötilan muutoksiin, mikä tekee siitä loistavan valinnan ympäri vuoden.
 

Lampaanvillan lyhyemmällä villakuiduilla on omat erikoispiirteensä: villa on kevyempää, ja pesuviimeistely mahdollistaa kiehtovien neuloksien ja materiaaliyhdistelmien luomisen. 

Pellava on luonnollinen materiaalivalinta kesämalliston neuleille. Siinä yhdistyvät ilmavuus, arvokkuus ja ajaton viehätys. 

Hoito-ohjeet

Pidä huolta villasta, niin sekin pitää huolta sinusta.

Muistathan, että villa ei kaipaa pesua joka käytön jälkeen. Usein pelkkä tuulettaminen raikkaassa ilmassa puhdistaa villan. Näin villa säilyy hyväkuntoisena pitkään ja luonto kiittää.

Pese villatuotteet käsin lämpimässä vedessä käyttäen mietoa saippuaa tai koneessa hellävaraisella villaohjelmalla 30 asteessa. On suositeltavaa käyttää pesupussia, koska se estää tuotteen venymisen.

Voit kevytlingota raskaista neuleuleista tarvittaessa ylimääräisen veden pois.

Muotoile kosteana ja kuivaa tasolla. Tuotteet on hyvä höyrysilittää silloin tällöin. Höyrysilitys sitoo silmukan ja pidentää tuotteen elinikää.

Pese pellavaneuleet kädenlämpöisellä vedellä tai käyttäen hellää pesuohjelmaa kevyellä linkouksella. Muotoile kosteana. Höyrysilitys viimeistelee tuotteet.  

Pellava pehmenee pesujen myötä ja ajan kuluessa

Kysymyksiä tuotteistamme?

Ota yhteyttä!

6 + 11 =