Knitworks & Huihui

 

Knitworks neule ja Huihuin vekkihame

.

Knitworks -neuleet syntyvät intohimosta luoda helppoja ja helliviä arkivaatteista, joita tekee mieli pukea päälleen aina, vuodenajasta riippumatta. Hienostuneen eläväpintaiset, mutta ryhdikkään villaiset vekit hameena ovat täydellinen pari neuleille. Hameen leveä helma antaa tilaa liikkeelle. Hame on heti valmis arkeen ja juhlaan.

Knitworks -neuleiden omaleimaisuus syntyy merinovilla- ja lampaanvillaneulosten pehmeästä ja keveästä tunnusta sekä inspriroivista ja herkullisista väriyhdistelmistä.

Huihuin villainen vekkihame ponnistaa perinteestä. Kankaaseen langalleen kudotuilla vetolangoilla on vekitetty materiaaleja ennenkin. Vekkihameen kangas on edelleen suunniteltu ja vekitetty langantarkasti. Yhtä tarkasti kuin Huihui-vekkihameen ja Knitworksneuleen täydelliset combot.

Lähituotannossamme on parasta, vastuullisen valmistuksen lisäksi, vuorovaikutus asiakkaan, sinun, kanssasi. Kyselemme ja kuuntelemme toiveita ja luomme yhdessä täydellisen toimivat lempivaatteesi.

Knitworks -neuleet syntyvät Tuusulassa ja Helsingissä. Huihuin vekkihameet taas Hämeenlinnassa ja Tampereella. Olemme lähelläsi. Yhteinen kauppapaikkamme on Unionin26 kivijalkaliike Helsingisssä. Tervetuloa 25.9 klo 11-17!

Terveisin
Anna & Aija
Knitworks & Huihui
Unionin26Shop

.